De Esmatec totaal oplossing

Van begin tot eind

Esmatec verzorgt uw website van begin tot eind. We zorgen er niet alleen voor dat uw website wordt gebouwd op het internet wordt gepubliceerd, maar wij houden de website voor u in beheer.

Bij de meeste bedrijven ontbreekt de nodige kennis voor het onderhouden van een website en krijgt het te weinig aandacht. Wij zorgen ervoor dat uw website weer gaat 'leven'.

Onze totaal oplossing is een samenstelling van 3 van onze diensten

Website bouw
Een website moet worden gemaakt volgens de door u gewenste vormgeving. Als we dat hebben gedaan, zullen we de website gaan vullen met de teksten en afbeeldingen.

Webhosting
Om een website op het internet te publiceren is een webserver nodig met een snelle en betrouwbare internet toegang. Afhankelijk van de omvang van uw website hebben wij 4 webhosting pakketten. Deze zijn inclusief domeinnaam en e-mail adressen. Lees hier meer over webhosting.

Website onderhoud
Het belangrijkste waar Esmatec voor staat is het onderhouden van uw website. U spreekt met ons af hoe vaak en wanneer wij uw website wijzigen. Dit doen wij snel en adequaat. Lees hier meer over website onderhoud.

U heeft al een website

De prijzen van webhosting zijn de afgelopen tijd enorm verlaagd. Betaalt u inmiddels niet te veel? Vergelijk onze webhosting prijzen.

U heeft al een website en bent geinsteresseerd in onze 'Website onderhoud' dienst? Neemt u dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.