Website bouw

Website bouw

De fasering van de bouw

De bouw van een website doorloopt bij ons altijd 3 fasen: webdesign, inrichten website, vullen website.

Webdesign

In deze fase wordt bepaald hoe de vormgeving van de website wordt. Hoe is de website opgebouwd? Wat is de kleurstelling? Wat wordt het lettertype en -grootte?

Webdesign kan op diverse manieren tot stand komen. Het internet staat vol met voorbeelden waarmee u uw ideeën voor uw website kunt opdoen. Zo kunt u zelf uw webdesign aandragen. Als u dit lastig vindt dan kunnen we dat samen doen, wij kunnen u dan aangeven wat er allemaal mogelijk is. Wilt u echt iets nieuws, dan kunnen we een webdesigner inschakelen. Wij werken nauw samen met een designbureau dat veel ervaring heeft met het ontwerpen van websites.

Inrichten website

Op basis van het design wordt de website ingericht. De vormgeving zoals in het design is weergegeven wordt in de website toegepast. Hierbij is van belang of bij het design rekening is gehouden met de mogelijkheden en de onmogelijkheden van een website. Dat is de reden dat wij gekozen hebben voor een designbureau dat weet wat er mogelijk is en hoe al het materiaal moet worden aangeleverd.

Gedurende deze fase kunt u de voortgang op een, speciaal daarvoor aangemaakte, website volgen. Pas als u met het ontwerp op de test website akoord gaat, wordt deze toegepast op uw website.

Vullen website

Als de vormgeving van de website is gerealiseerd, kan het vullen beginnen. In deze fase wordt de website gevuld met teksten (en eventueel afbeeldingen) en wordt het menu opgebouwd. U kunt hier kiezen of de gehele website wordt getoond wanneer alle teksten zijn ingevoerd of u kunt ervoor kiezen om elke pagina na invoer vrij te geven.

Tarieven website bouw

De tarieven voor de bouw van een website kunnen erg varieren en zijn afhankelijk van uw wensen en eisen. Heeft u zelf al een goed beeld hoe uw nieuwe website er uit gaat zien of wilt u dat wij met een voorstel komen?

Voor een indicatie van de kosten kunt u het beste contact met ons opnemen.