Website onderhoud

Website onderhoud

Zorg dat uw website actueel blijft!

Steeds vaker oriënteert de consument zich eerst via het internet voordat zij overgaat tot de aanschaf. Wie biedt wat en tegen welke prijs? Uw website wordt daarmee steeds belangrijker, deze geeft niet alleen praktische informatie, maar geeft ook een eerste indruk van uw bedrijf. Een website met verouderde informatie is vaak een reden om niet verder te lezen, een goede website met actuele informatie nodigt vaak uit om later weer terug te komen. Websites worden steeds een belangrijker instrument voor het genereren van omzet, dit geldt zeker ook voor websites zonder webshop!

Hoe wordt uw website onderhouden?

Het onderhouden van uw website kan op verschillende manieren gebeuren.

Handige buurman of familielid
De handige buurman of familielid wordt regelmatig ingezet voor het updaten van een website vanwege de lage kosten. Maar wilt u deze afhankelijkheid wel of kiest u liever voor continuiteit?

U doet het zelf
Een kleine groep doet het zelf. Toch zal voor de meesten van hen hier onnodig tijd mee verloren gaan omdat dit geen dagelijkse werkzaamheid is. Een tekstuele aanpassing lukt de meesten nog wel, maar een nieuwe pagina of een nieuwe functionaliteit toevoegen, vergt de nodige kennis. Misschien is het dan toch goedkoper om het onderhouden van uw website uit te besteden.

Webdesign bureau
Een webdesign bureau, of daar waar u uw website heeft laten bouwen, heeft de juiste kennis in huis om uw website aan te passen. Echter zijn zij vaak niet ingericht op het onderhouden van websites en is het bouwen van nieuwe websites hun core-business. Dit verklaart waarom hun tarieven vaak aan de hoge kant zijn.

Esmatec doet het voor u
Het uitgangspunt van Esmatec is het onderhouden van websites, de hele organisatie is daarop ingericht. Lees hieronder wat de voordelen zijn als u het onderhouden van uw website door Esmatec laat doen.

De voordelen van Esmatec

Een partner met ruime kennis en ervaring
Esmatec is een jong bedrijf, wij bezitten echter wel ruime kennis en ervaring betreft het internet en de ontwikkelingen. Een gedeelte van onze werkzaamheden bestaat uit 'research en development'. Wij blijven onderzoeken wat de nieuwe ontwikkelingen zijn en wat deze aan voordeel voor onze klanten kunnen bieden. Wij zien ons daarom niet als leverancier van een dienst, maar stellen ons op als een partner die continue met u meedenkt en zoekt naar mogelijke oplossingen.

Snel en betrouwbaar
Omdat het onderhouden van websites onze core-business is, kunnen wij dit snel en efficiënt doen. We spreken met u af hoe vaak en wanneer uw website wordt ge-update.

Tarieven website onderhoud

 
€ 9,95 p/m
€ 18,95 p/m
€ 26,95 p/m
€ 50,95 p/m
€ 95,95 p/m
Onderhoudsuren/jaar 2 4 6 12 24
Wijzigingen/jaar1) 4 8 12 24 48

 1) Het aantal wijzigingen is slechts een indicatie gebaseerd op een gemiddelde duur van 30 minuten per wijziging. Het verbruik wordt gemeten in eenheden per kwartier. Behoeft uw website telkens kleine aanpassingen, dan kan het aantal wijzigingen per jaar het dubbele zijn dan in bovenstaand schema is weergegeven.

De vermelde bedragen zijn exclusief BTW.